Univ College Dublin - Dundalk [258]
Baş Kent Dublin de oynanacak maç dundalk adına zor geçmesini bekliyorum Univ College inişli çıkışına devam ediyor Kupada 6-0 yendiği maçtan sonra ligte böyle oynarsak biz bu işi yaparız havasında girdikleri maçta 1-0 öne geçtikleri maçta beklenmedik 2 gol yiyen dublin toparlanma fırsatı bulmadan orta sıralara geriledi ve bu durum yönetimin hoşuna gitmedi
Dundalkta işler rayında gidiyor hızlı çıkışını sürdürüyor ve en yakın takipçisi St.Patric's ten puan farkını yükseltmeye çalışıyor lig'de sadece 3 yenilgisi olan Dundalk Kızmış durumda olan College Dublinle boyun eğmez alternatifçiler alt yazabilirler
Droghead Unt - St Patrick`s Ath [256]
Geçen Sene Küme Düşmekten Kılpayı Kurtulan Droghead unt. bu sene tekrar küme düşmeye hattında Takımda James Harris ve McGill Kart Cezalısı defans eksiği çok
St.Patrick's İrlanda liginde yükselmesini sürdürüyor ve Dundalkın 1 puan gerisinde şampiyonluğa oynuyor takımda önemli eksikler yok geçen hafta Richmonda parkta geçen senin Şampiyonu Bohemians yenerek biz burdayız dediler defansında bu kadar eksik olan droghead ve en çok gol atan takım lardan st.patrick İdealciler 1 veya Ü yazabilir süprizciler H1
Bohemians - Shamrock [223]
Bohemians'ta orta sahanın önemli oyuncusu Anto Murpyh ve forvetten Cretaro sakat..Orta sahadan McGlynn ise sarı kart cezalısı
Shamrock ta ise defansta Sullvian harici eksik yok
Gecen hafta St.Patcrikse boyun eğen geçen sezonun şampiyonu Bohemians ve geçen sezon kılpayı şampiyon olamayan shamrocksta bu sezon şampiyonluk adayı ama geçen hafta berabere kaldığı Sporting Fingal le şampiyonluk yarışında önemli bi adım kaçırdı ve liderle arasında 2puan düştü Bohemians'ta bende burdayım demek için bu maçı yener
Bu Bir İrlanda derbisi ve Biletler Geçen Günden Bitmiştir
Tüm Yorumlar Bana Ait tir Alıntı veya Başka Birşey Değildir Saygılar Ve Bir Teşekkürü Çok Görmeyin..
hKAn. ŞşMz

LinkBack URL
About LinkBacks

Paylaş